torstai 7. tammikuuta 2016

Viime vuoden sukkia ym

Unohtunut on tämä blogi kokonaan, olenkohan niin vähän tehnyt käsitöitä koko vuonna 2015?
No jotain sentään, kuvia kokosin tähän kollaasiksi.

Vähiin on jääneet mun käsityöt. Tuo vihreä matto on vieläkin kesken kun loppui kude, enkä ole muistanut katsoa löytyisikö sitä vielä yhdestä kaupasta.

Toivotaan paljon parempaa käsityövuotta 2016!

10 kommenttia:

 1. Paljon olet saanut aikaiseksi. Todella kauniita käsitöitä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita pitkiä villasukkia! Mullakin käsityöt hieman jäissä, parit sukat olen neulonut vaan... ei tule tartuttua puikkoihin kovin innokkaasti nykyisin...

  VastaaPoista
 3. Täytyy myöntää ettet turhan usein blogia päivitä, kun näkyy olevan jokseenkin tasan vuosi edellisestä kerrasta =D Tänä vuonna voisit vähän tiuhempaan tahtiin kirjoitella .=)

  VastaaPoista
 4. Täytyy myöntää ettet turhan usein blogia päivitä, kun näkyy olevan jokseenkin tasan vuosi edellisestä kerrasta =D Tänä vuonna voisit vähän tiuhempaan tahtiin kirjoitella .=)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis tuo matto ja kyllä muutkin, mutta erityisesti se. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 6. They are all beautiful! Merry Christmas and greetings from Montreal, Canada. :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa uuteen blogiini!
  http://annintanninelamaa3.blogspot.fi/2016/12/miksi-arvonta.html

  VastaaPoista
 8. Ihania käsitöitä ♥ mukavaa viikonloppua Sinulle

  VastaaPoista
 9. Tosi kauniita sukkia, muistan kun äitini vielä neuloi paljon ja teki niin hauniita villasukkia, eikä minusta tullut neulojaa millään.Kiitos kommenteista ja lukijaksi tulosta, mutta en tiedä millä nimellä olet lukijana blogissani.
  Kyllä se sydän on jäänyt sinnepohjois-karjalaan, vaikka turussa jo 45v.olen asunut, mies on myös lähtöisin p-karjalasta.Jotenkin turussa on tullut törmättyä itä-suomalaisiin, oisko se niin että ne erottuvat varsinais-suomalaisista.

  VastaaPoista
 10. Hei Pike ja muut! Tämä blogi on ollut ihan jäässä. Olen käyttänyt vain tuota hurahtanut.blogspot.com -blogia. Oli varmaan kunnianhimoinen tarkoitus tehdä tästä käsityöblogi, mutta ei tullut mitään.
  Sitten on tämä jäänyt ihan tänne yksikseen. Joutaisi poistaa kokonaan tämä blogi. Mahtuu mun vähäiset käsityöt tuohon yhteen paikkaan :)

  VastaaPoista